Meer resultaten voor speeddate

speeddate
Jong Voka Kempen Business speeddate @ Horemans in Geel Voka.
Jong Voka Kempen Business speeddate @ Horemans in Geel. Jong Voka Kempen Business speeddate @ Horemans in Geel. Wegens groot succes organiseert Jong Voka Kempen op woensdag 20 maart haar tweede Business Speeddate. Deze keer in de splinternieuwe showroom van Horemans in Geel.
Speeddating, hoe gaat dat eigenlijk?
Vlakbij deze vlot bereikbare locatie staat de SmartVibes speeddate moderator je op te wachten in een trendy lounge bar in de buurt, want café Bloomingdales is onze vaste locatie voor speeddating in Gent! Je krijgt meteen al 2 drankbonnetjes zodat je nog even rustig van een drankje kan genieten voor we van start gaan.
Vlaamse Technische Kring.
van de bomma op Kerstmis helemaal zat? Wil je het tweede semester romantisch inzetten? Op 13 februari geven Farmaceutica en VTK jouw Valentijnsdag een vliegende start met een speeddate. Kom er eigenhandig het mannelijk/vrouwelijk schoon veroveren aan een inkomprijs van 3!
Zo haal je het beste uit een speeddate Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Zo haal je het beste uit een speeddate. 02/05/2013 om 1102: door vwh Bron: Ehow Print Corrigeer. Door onze jachtige levensstijl blijft er vaak geen tijd meer over om een man beter te leren kennen, maar een speeddate brengt daar verandering in.
300 Limburgers uit Nederland en België speeddaten op brug in Riemst TV Limburg.
Brug Vroenhoven JCI Speeddate. Embed deze video. door Dirk Billion Op de brug in Kanne bij Riemst hebben 300 Limburgers uit België en Nederland op een bijzondere manier genetwerkt. Aan lange tafels werd er namelijk een heuse speeddate gehouden. Een initiatief van JCI Limburg.
Speeddate tussen de bedden van Sleeplife Made in Vlaams-Brabant.
Speeddate tussen de bedden van Sleeplife. Paul Gebruers 14 februari 2017. Het kapot gecommercialiseerde valentijn kreeg in de winkel van slaapspecialist Sleeplife in Dilbeek werd een heel vreemd tintje. Op initiatief van datingbureau Smartvibes vond er tussen de bedden een speeddate plaats.
Speeddate extreme Spelen.
De bedoeling van het spel is om je partner beter te leren kennen, je staat elke ronde bij een andere partner en doet met die partner een goede vraag en een doe-opdracht om elkaar beter te leren kennen. Na die 2 rondes wissel je van partner om het proces te herhalen met nieuwe vragen en opdrachten, leer elkaar goed kennen en we zullen nu GEWOON GAAN.
O Lab: speeddate met objecten FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw.
Overslaan en naar de inhoud gaan. O Lab: speeddate met objecten. O Lab: speeddate met objecten. Op donderdagavond 21 december organiseerde O Lab, het grassroots erfgoedtraject in de Wetterse wijk Overbeke, een speeddate met objecten. Verschillende mensen vertelden er hun verhaal aan de hand van een persoonlijk object.
Time to. Speeddate! VTM.
Meer video's' van Boer zkt Vrouw. Chris is méér dan een vriendin voor Luc. Boer zkt Vrouw. Geoffrey licht zijn mama in. Boer zkt Vrouw. Patrick vond geen perfecte vrouw. Boer zkt Vrouw. Kelly en Antoine: liefde voor het leven.
Speeddate Apolloon.org.
Dan hebben wij een oplossing KLA, Pauscollege en Apolloon hebben de handen in elkaar geslagen en hebben in samenwerking met de heer Cupido een magische avond vol liefde, romantiek en schoonheid voor jullie in petto. Op dinsdag 14 februari zal het pauscollege volledig in teken staan van LAMOURRRRRR! Wij presenteren jullie dan ook een lekkere klassieke speeddate.

Contacteer ons